Project Nieuwegein aanrijd betonblokken

Veilig en netjes parkeren van vrachtwagens

Onze klant had behoefte aan een zogenaamd stop-blokkeerpunt voor het parkeren van de vrachtwagens aan het einde van de werkdag.

Stootrand van stapelbetonblokken

Stapelbetonblokken.nl bouwde een stootrand van megablokken aan het eind van de betonplaten bij deze klant. We gebruikten hiervoor betonblokken met een afmeting van 160 x 80 x 40 met nokken. Door deze aan het eind van de betonplaten iets verzonken te plaatsen, is er een stootrand voor de vrachtwagens ontstaan. Deze stootrand heeft een lengte van 92,8 meter en beslaat de gehele breedte van het parkeerterrein voor de vrachtwagens.

Veilig parkeren

Chauffeurs kunnen nu aan het eind van hun werkdag langzaam met de wielen van hun vrachtwagen tegen de stootrand aan rijden om te parkeren. Dat voorkomt niet alleen dat vrachtwagens gaan rollen, het ziet er ook nog eens netjes uit. De vrachtwagens staan immers altijd keurig op een rij.

Advies nodig?

Megablokken of stapelbetonblokken zijn voor tal van doeleinden te gebruiken. Overweegt u uw volgende constructie met stapelbetonblokken te realiseren en kunt u wel wat advies gebruiken? Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden van megablokken in uw specifieke situatie. Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies!

Details project

  • Aantal: 58

  • Soorten: megablokken 160 80 40

  • Locatie: Nieuwegein