betonplaten
Erfverharding

Betonplaten

Betonplaten zijn de ideale oplossing wanneer u een erfverharding nodig heeft. Of dit nu tijdelijk is, zoals bij de aanleg van een bouwweg, of permanent voor bijvoorbeeld een parkeergelegenheid. Aangezien betonplaten een groot oppervlakte hebben, blijft de verharding van uw terrein stabiel en is er geen sprake van spoorvorming. De prefab betonplaten, ook wel Stelconplaten of industrieplaten genoemd, van Stapelbetonblokken.nl behouden hun waarde. Wanneer u na verloop van tijd geen doel meer voor de betonnen platen heeft, kunt u ze verkopen of op een ander terrein hergebruiken.

De juiste betonplaten kopen

De beton platen in het assortiment van Stapelbetonblokken.nl bieden u de mogelijkheid om ieder terrein te verharden. Ons assortiment omvat diverse typen beton platen in verschillende afmetingen. Door te kiezen voor het juiste type betonplaat, de juiste afmeting én een geëgaliseerde ondergrond bent u verzekerd van een langdurige en duurzame erfverharding op uw terrein. Weet u niet precies welke betonplaat of afmetingen het meest geschikt zijn voor uw specifieke locatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag.

Betonplaten door ons laten leggen

Het leggen van beton platen (of Stelconplaten) vraagt om het juiste gereedschap en de nodige nauwkeurigheid. Er is namelijk tussen de diverse fabrikanten verschil in de hijs-openingen in de betonplaten. Wanneer u niet over de juiste hijsgereedschappen beschikt, loopt u het risico de platen te beschadigen. Stapelbetonblokken.nl levert de platen op iedere locatie. Wanneer u dat wilt, kunnen wij de betonplaten ook voor u leggen. Dit scheelt u niet alleen veel tijd en zorgen: u weet ook zeker dat de platen op de juiste manier op uw erf gelegd worden.

Diverse soorten betonplaten voor een gunstige prijs

Het assortiment prefab betonplaten van Stapelbetonblokken.nl omvat een ruime keuze. Zo kunt u kiezen voor nieuwe maar ook voor gebruikte betonplaten of zogenaamde B-keus platen. Daarnaast kunt u de beton platen selecteren op basis van de toepassing op uw erf: zijn standaard platen voldoende, of heeft u stroeve platen nodig of misschien zelfs Agri-platen? Bij Stapelbetonblokken.nl vindt u altijd de juiste betonplaten voor uw specifieke eisen en voor een gunstige prijs. Heeft u hulp nodig bij het uitzoeken van de geschikte verharding voor uw ondergrond of doel? Wij staan klaar om u advies te geven.