Betonnen legoblokken kopen en plaatsen
Betonnen lego blokken kopen en plaatsen

Geluidswerende betonblokken

Naast standaard glad afgewerkte megablokken levert stapelbetonblokken.nl ook geluidswerende betonblokken. Het toepassen van deze blokken is vaak een uitstekende oplossing om geluidshinder in de omgeving te verminderen.

Met geluidswerende betonblokken is het mogelijk om binnen een kort tijdsbestek een zeer stevige geluidswand op te bouwen. De blokken hebben een decoratief uiterlijk en zijn leverbaar in de afmetingen:

160 80 80cm en (halve) 80 80 80cm.

Toepassingen van geluidswerende betonblokken

Geluidswerende betonnen stapelblokken worden vaak toegepast langs wegen en industrieterreinen om de geluidshinder terug te dingen.

Modulair bouwen

Geluidswerende legoblokken zijn uitermate geschikt om modulair te kunnen bouwen. De robuuste blokken zijn stapelbaar en verplaatsbaar. Het aanpassen of verhuizen en elders opnieuw gebruiken is dus altijd mogelijk.

Wat kosten geluidswerende blokken

Een prijs voor de levering van deze betonblokken kunt u opvragen door het offerteformulier in te vullen. Bellen mag natuurlijk ook! U ontvangt van ons een totaalprijs incl. de transportkosten. Wij leveren de betonmaterialen met eigen vrachtwagens en zijn (indien gewenst) in staat om de betonblokken vakkundig te plaatsen.

Geluidswerende betonblokken kopen

Wilt u ook een geluidswal realiseren en een betrouwbare partner om uw project efficiënt uit te laten voeren, dan is Stapelblokken.nl u graag van dienst! Heeft u eerst een deskundig advies nodig? Bijvoorbeeld om te bepalen of de ondergrond geschikt is of om te checken welke betonblokken u precies nodig heeft, dan staan wij natuurlijk ook voor u klaar!

Vraag direct om advies of een vrijblijvende prijsopgave en bel met: 06 29 04 50 93 of 06 25 01 27 71

De voordelen van stapelbare geluidswerende blokken

Uw buitenterrein inrichten? Een geluidswand plaatsen? Keerwanden plaatsen? Een wegafzetting creëren? Er zijn vele argumenten om voor geluidswerende legoblokken te kiezen! Wij noemen enkele voordelen:

Flexibel en decoratief

De blokken zijn stapelbaar en gemakkelijk te plaatsen en (indien nodig) te verplaatsen. Ze zijn bewerkt en hebben een decoratief uiterlijk.

Robuust

Met stapelbare betonblokken weet u zeker dat uw constructie staat als een huis. De robuuste elementen bieden de mogelijkheid om tot wel 6 meter hoog te stapelen. De lengte van de te bouwen geluidsmuur is onbeperkt. Eventueel kan een wand versterkt worden met T-stukken wanneer deze een grote afstand overbrugt. Heeft u behoefte aan nog meer stevigheid, dan kunt u er ook voor kiezen om de betonblokken ‘dwars’ te stapelen.

Waardevast en duurzaam

Stapelbetonblokken behouden altijd waarde. Door het modulaire karakter zijn de blokken gemakkelijk herbruikbaar en op een andere plaats of voor een ander doel toepasbaar. Dat is niet alleen financieel aantrekkelijk maar ook nog eens duurzaam.

Geen fundering nodig

Voor het bouwen met stapelbare betonblokken is er in de meeste gevallen geen fundering nodig. Een volledig vlakke ondergrond volstaat. Dat maakt het gebruik flexibel en u bespaart op de kosten van een fundering.

Brandwerend

Voor bepaalde bedrijfstakken is brand een reëel risico. Door de brandwerende eigenschappen van stapelbetonblokken hoeft u zich geen zorgen te maken dat een eventuele brand overslaat naar aan- of nabijgelegen gebouwen of compartimenten.