Betonplaten 200x200x14
Industrieplaten kopen en leggen

Industrieplaten

Bent u op zoek naar Industrieplaten voor de verharding van uw terrein? Stapelbetonblokken.nl levert meerdere formaten, diktes en soorten erfverharding tegen zeer concurrerende prijzen. Wij verkopen ze niet alleen maar geven u ook graag een gedegen advies om de industrieplaat op de juiste manier te leggen. Ook leveren we de prefab betonmaterialen op het gewenste adres en kunnen ze zelfs direct voor u plaatsen.

Industrieplaten kopen

Een terrein toegankelijk maken en verharden? Industrieplaten zijn ideaal om snel een stevige en duurzame basis te creëren. De betonnen platen zijn uitermate geschikt voor toepassingen op bedrijfsterreinen, (tijdelijke) toegangswegen, parkeerplaatsen, opslagplaatsen en agrarische terreinen.

Afmetingen van industrieplaten

De sterke industrieplaat is leverbaar in verschillende maten. De meest verkochte maat is 200×200 cm maar er zijn ook ‘halve’ betonplaten leverbaar. Er is keuze uit een enkele of dubbele bewapening en een ruwe of gladde afwerking. Alle industrie platen zijn leverbaar in diktes van 14 en 16 cm.

Leveren en leggen

Stapelbetonblokken.nl levert de industrieplaten met eigen vrachtwagens op de door u gewenste locatie. Ook het leggen kunnen wij voor u verzorgen. Onze vrachtwagens zijn voorzien van een vacuümzuiger waarmee wij de betonnen platen nagenoeg naadloos op de juiste ondergrond kunnen leggen.

Prijzen industrieplaten

Bent u benieuwd naar de prijzen en levertijden van industrieplaten? Wij leveren deze tegen zeer scherpe prijzen en beschikken over een ruime voorraad. Doordat wij alles in eigen hand houden en korte heldere communicatielijnen hebben, weet u precies waar u aan toen bent. Een prijsaanvraag behandelen wij zo snel mogelijk. U kunt ons hiervoor bellen of 24/07 het handige offerteformulier invullen.

Duurzame investering

Investeren in industrieplaten is in de meeste gevallen een blijvend slimme en duurzame keuze. Een industrieplaat heeft een gunstige prijs per m2 en is snel te leggen (lage arbeidskosten). Ook is de betonplaat verplaatsbaar. Het komt dan ook regelmatig voor dat de industrieplaten elders opnieuw gebruikt worden. Zo behouden de platen hun functionaliteit en een financiële waarde.

Advies bij erfverharding

Wilt u industrieplaten (laten) leggen en weet u niet of uw ondergrond geschikt is? Of wilt u weten welk type plaat voor hoge aslasten of een bepaalde puntbelasting geschikt is? Wij helpen u graag met een gedegen advies!