betonplaten
Betonplaten 200x200x14

Stelconplaten

Bent u op zoek naar Stelconplaten voor de verharding van uw terrein? Stapelbetonblokken.nl levert meerdere formaten, diktes en soorten stelconplaten tegen zeer concurrerende prijzen. Wij verkopen ze niet alleen maar geven u ook graag een gedegen advies om de stelconplaten op de juiste manier te leggen. Ook leveren we de betonplaten op het gewenste adres en kunnen ze zelfs direct voor u plaatsen.

Soorten Stelconplaten

Onze Stelconplaten zijn leverbaar met of zonder een stalen hoeklijn. Daarnaast heeft u vaak de keuze uit een gladde of stroeve afwerking. Onderstaand ziet u een overzicht van de verschillende betonplaten. Door op de linkjes te klikken krijgt u meer productdetails en kunt u online een offerte aanvragen.

Stelconplaten als terreinverharding

Stelconplaten (ook wel betonplaten of industrieplaten genoemd) zijn ideaal voor het verharden van bedrijfsterreinen. De Stelcon plaat wordt veelal toegepast binnen de agrarische en industriële sector. Deze betonplaten zijn duurzaam, onderhoudsarm en voordelig. Wanneer de ondergrond aan de juiste eisen voldoet gaat de Stelconplaat probleemloos jaren mee. Wij kunnen u precies vertellen waar de ondergrond aan moet voldoen en u van het juiste legadvies voorzien.

Stelconplaten kopen en laten leggen

Stapelbetonblokken.nl beschikt over eigen transportmiddelen om de betonplaten bij u op locatie af te leveren. Uiteraard dient het afleveradres toegankelijk te zijn voor de vrachtwagen. Wilt u dat wij de Stelconplaten direct voor u leggen? Onze vrachtauto beschikt over een vacuüm zuiger om dit te verzorgen. Vraag naar de voorwaarden.

Wat kosten Stelconplaten

Bent u benieuwd naar de prijs van Stelcon platen voor uw project? Wij berekenen razendsnel een prijs op basis van uw benodigdheden. Hierin nemen we de transportkosten en eventueel het leggen voor u mee. Zo krijgt u altijd direct een nauwkeurige en scherpe prijs om uw project betaalbaar te realiseren!

Vraag direct om een vrijblijvende prijsopgave en bel met:
06 29 04 50 93 of 06 25 01 27 71

Diverse soorten Stelconplaten bij Stapelbetonblokken.nl

Het assortiment betonplaten van Stapelbetonblokken.nl omvat een ruime keuze. Zo kunt u kiezen voor nieuwe Stelconplaten, maar ook voor gebruikte betonplaten of zogenaamde B-keus betonplaten. Daarnaast kunt u de Stelcon platen selecteren op basis van de toepassing op uw erf: zijn standaard betonplaten voldoende, of heeft u stroeve platen nodig of misschien zelfs Agri-platen? Bij Stapelbetonblokken.nl koopt u altijd de juiste Stelcon platen voor een scherpe prijs en uw specifieke eisen. Heeft u hulp nodig bij het uitzoeken van de geschikte betonplaten voor uw ondergrond of doel? Wij staan klaar om u een persoonlijk advies op maat te geven.