Legioblocken

De betonnen Legioblocken zijn voorzien van noppen (en uitsparingen) en worden zonder cement op elkaar gestapeld. Vergelijk het gerust met de Legoblokken uit uw kinderjaren. De constructie die ontstaat is uiterst sterk. Een vlakke en stabiele ondergrond is hierbij uiteraard wel een belangrijke voorwaarde.

Toepassingen van legioblocken

Een legioblock is geschikt om, zowel tijdelijke als permanente, betonnen constructies te bouwen. Denk hierbij maar eens aan een keerwand, opslagbox, sleufsilo, zoudloods, scheidingswand, (tijdelijke) afzettingen of aanrijdbeveiliging. Wilt u na verloop van tijd de materialen verwijderen of de situatie aanpassen? Geen probleem! De Legio betonblokken zijn verplaatsbaar en opnieuw te gebruiken.

Legioblock prijs

De prijs van een legio block is snel door ons te berekenen. Deze is afhankelijk van enkele factoren zoals het soort en de hoeveelheid blokken, de transportkosten en eventueel het plaatsen. Onze eigen chauffeurs zijn namelijk in staat om de betonblokken vakkundig voor u te stapelen. Met de juiste gegevens gaan wij direct aan de slag om u een scherp aanbod te kunnen doen.

Legioblock kopen

Wilt u legioblocken kopen om uw project uit te voeren, dan is Stapelblokken.nl u graag uw betrouwbare partner! Heeft u eerst een deskundig advies nodig? Bijvoorbeeld om te bepalen of de ondergrond geschikt is of om te checken welke Legio betonblokken u precies nodig heeft, dan staan wij natuurlijk ook voor u klaar!

Vraag direct om advies of een vrijblijvende prijsopgave en bel met: 06 29 04 50 93 of 06 25 01 27 71

De voordelen van legioblocken

Wanneer u een nieuwe constructie op uw terrein wilt bouwen, heeft u de keuze uit tal van materialen. Waarom zou u dan kiezen voor mega blokken? Wij noemen enkele voordelen:

Flexibel

Legioblocken zijn niet alleen inzetbaar voor tal van constructies, zij zijn volledig op maat te stapelen. Daardoor zijn gebouwen en muren van (nagenoeg) iedere afmeting mogelijk.

Sterk in iedere opstelling

Met legioblocken weet u zeker dat uw constructie staat als een huis. De betonnen blokken kunnen in iedere gewenste lengte geplaatst worden. Eventueel kan een wand versterkt worden met T-stukken wanneer deze een grote afstand overbrugt. Wanneer u behoefte heeft aan nog meer stevigheid in de wand, kunt u er ook voor kiezen de betonblokken ‘dwars’ te stapelen. Met stapelbetonblokken kunt u een hoogte bereiken van ± 6 meter.

Waardevast en duurzaam

De legio blocken behouden hun waarde. Dus wanneer u op een bepaald moment besluit uw constructie weer af te breken, kunt u de blokken weer verkopen. U kunt er uiteraard ook voor kiezen om ze opnieuw voor een ander doel in te zetten.

Geen fundering nodig

Voor het bouwen met mega betonblokken is in de meeste gevallen geen fundering nodig. Een volledig vlakke ondergrond volstaat. Dat maakt het gebruik flexibel en u bespaart op de kosten van een fundering.

Brandwerend

Voor bepaalde bedrijfstakken is brand een reëel risico. Door de brandwerende eigenschappen van stapelbetonblokken hoeft u zich geen zorgen te maken dat een eventuele brand overslaat naar aan- of nabijgelegen gebouwen of compartimenten.