Betonnen legoblokken kopen en plaatsen
Betonnen lego blokken kopen en plaatsen

Betonnen legoblokken

Betonnen legoblokken (ook wel megablokken genoemd) zijn ontworpen om snel en gemakkelijk te kunnen bouwen. Deze betonblokken zijn voorzien van nokken en kunnen zonder gebruik van mortel of lijm worden gestapeld.

De duurzame betonnen blokken zijn toepasbaar voor permanente en tijdelijke constructies.

Toepassingen van betonnen legoblokken

Betonnen legoblokken zijn eenvoudig te plaatsen en voor vele doeleinden toepasbaar. We zien ze met name in de agrarische sector en de (bouw)industrie. De blokken zijn ideaal om muren/ wanden mee te bouwen voor afscheidingen, keerwanden maar ook om afscheidingen te plaatsen (infrastructuur) en om constructies te verzwaren.

Modulair bouwen

Betonnen legoblokken zijn uitermate geschikt om modulair te kunnen bouwen. De lego blokken zijn stapelbaar en verplaatsbaar. Het aanpassen of verhuizen en elders opnieuw gebruiken is dus altijd mogelijk.

Wat kosten betonnen legoblokken

Een prijs voor de levering van betonnen legoblokken kunt u opvragen door het offerteformulier in te vullen. Bellen mag natuurlijk ook! U ontvangt van ons een totaalprijs incl. de transportkosten. Wij leveren de betonmaterialen met eigen vrachtwagens en zijn (indien gewenst) in staat om de betonblokken vakkundig te plaatsen.

Betonnen legoblokken kopen

Wilt u betonnen lego blokken kopen om uw project efficiënt uit te voeren, dan is Stapelblokken.nl u graag uw betrouwbare partner! Heeft u eerst een deskundig advies nodig? Bijvoorbeeld om te bepalen of de ondergrond geschikt is of om te checken welke betonblokken u precies nodig heeft, dan staan wij natuurlijk ook voor u klaar!

Vraag direct om advies of een vrijblijvende prijsopgave en bel met: 06 29 04 50 93 of 06 25 01 27 71

De voordelen van betonnen legoblokken

Uw buitenterrein inrichten? Materialen beschermen? Keerwanden plaatsen? Een wegafzetting creëren? Er zijn vele argumenten om voor betonnen legoblokken te kiezen! Wij noemen enkele voordelen:

Flexibel

Lego betonblokken zijn stapelbaar en gemakkelijk te plaatsen en (indien nodig) te verplaatsen. De blokken zijn leverbaar met en zonder nokken en in verschillende maten en vormen.

Robuust

Met stapelbare betonblokken weet u zeker dat uw constructie staat als een huis. De robuuste elementen bieden de mogelijkheid om tot wel 6 meter hoog te stapelen. De lengte van de te bouwen muren is onbeperkt. Eventueel kan een wand versterkt worden met T-stukken wanneer deze een grote afstand overbrugt. Heeft u behoefte aan nog meer stevigheid, dan kunt u er ook voor kiezen om de betonblokken ‘dwars’ te stapelen.

Waardevast en duurzaam

Stapelbetonblokken behouden altijd waarde. Door het modulaire karakter zijn de blokken gemakkelijk herbruikbaar en op een andere plaats of voor een ander doel toepasbaar. Dat is niet alleen financieel aantrekkelijk maar ook nog eens duurzaam.

Geen fundering nodig

Voor het bouwen met lego betonblokken is in de meeste gevallen geen fundering nodig. Een volledig vlakke ondergrond volstaat. Dat maakt het gebruik flexibel en u bespaart op de kosten van een fundering.

Brandwerend

Voor bepaalde bedrijfstakken is brand een reëel risico. Door de brandwerende eigenschappen van stapelbetonblokken hoeft u zich geen zorgen te maken dat een eventuele brand overslaat naar aan- of nabijgelegen gebouwen of compartimenten.