Keerwand centrum Beverwijk

Leveren en plaatsen van betonblokken in het centrum van Beverwijk

Het stadscentrum van Beverwijk onderging een herinrichting. Er werd besloten het zand dat tijdens het de bouwwerkzaamheden vrijkwam, op dezelfde locatie op te slaan. Door een keerwand te bouwen van stapelbetonblokken was dit mogelijk op relatief weinig oppervlakte. De grond kan namelijk hoog opgestapeld worden tegen de wand van betonblokken, waardoor er veel meer volume ter plaatse kon worden opgeslagen.

Een trouwe klant gunde de opdracht voor het leveren en plaatsen van de stapelbetonblokken in Beverwijk aan Stapelbetoblokken.nl.

Uitdaging

Aangezien de betonblokken in het centrum van Beverwijk geplaatst moesten worden en het reguliere verkeer gewoon doorgang moest vinden, was dit nog een beste uitdaging. Toch is het ons gelukt de keerwand van betonblokken tijdig en veilig op te leveren.

Advies nodig?

Megablokken of stapelbetonblokken zijn voor tal van doeleinden te gebruiken. Overweegt u uw volgende constructie met stapelbetonblokken te realiseren en kunt u wel wat advies gebruiken? Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden van megablokken in uw specifieke situatie. Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies!

Details project

  • Aantal: 75

  • Soorten: stapelbare betonblokken 160 80 80

  • Locatie: Beverwijk