Bunkers van legoblokken

Van een vaste klant kregen wij de opdracht om de opslagruimte verder uit te breiden met legoblokken. Op het buitenterrein zijn bunkers gecreëerd om zand, grond, houtsnippers etc. op te slaan. Naast een groot aantal nieuwe lego betonblokken zijn ook eerder geleverde blokken hergebruikt. Het hergebruiken van deze duurzame betonblokken is uitstekend mogelijk.

Voor extra stevigheid van de betonnen legoblokken wand hebben we  steunpoten/ steunberen moeten toepassen. Dit omdat er met een zware shovel in gereden en geduwd gaat worden. Op de onderste laag hebben we blokken met lepelgaten geplaatst, dit noemt men ook wel heftruck blokken. Door de lepelgaten kan het hemelwater wegstromen.

De legoblokken beton hebben we 5 hoog opgebouwd (4 meter), waardoor er behoorlijk hoog losgestort materiaal in opgeslagen kan worden.

Legoblokken van beton bestellen

Bent u ook op zoek naar betonmaterialen om bijvoorbeeld een bunker te bouwen? Stapelbetonblokken.nl levert snel en tegen gunstige tarieven. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor advies en een offerte!

Details project

  • Aantal: 255 + 6 + 15 stuks

  • Legoblokken
    160 80 80 cm
    80 80 80 cm
    160 80 80 cm (met lepel gat sparing)
  • Locatie: Helmond