Legioblokken voor veehouderij

Voor de opslag van mais leverden en plaatsten wij 40 stuks legioblokken bij een veehouderij in Buren. Bij dit project werden 2 verschillende soorten legio betonblokken toegepast. Beiden hebben een formaat van 160x80x80 cm maar het verschil zit in de afwerking van de bovenzijde.

Legioblokken met en zonder nokken

Bij verreweg de meeste toepassingen kiest men voor een standaard legioblok met nokken aan de bovenzijde en uitsparingen aan de onderzijde. Dit is te vergelijken met een traditioneel Lego blok. Bij deze veehouder is er echter voor gekozen om de bovenste laag met een betonblok zonder noppen uit te voeren. Dit heeft als voordeel dat de vlakke constructie beloopbaar en gemakkelijk schoon te maken is.

Toepassingen in agrarische sector

Duurzame en robuuste legioblokken worden veel toegepast binnen de agrarische sector. De blokken zijn snel te plaatsen en indien gewenst te verplaatsen. In een mum van tijd creëren we een opslagruimte voor bijvoorbeeld: mest, (kuil)voer, zand, grond en compost. Stapelbetonblokken.nl kan de legioblokken direct vanaf de vrachtwagen plaatsen maar u kunt er ook voor kiezen om ze zelf te plaatsen. In beide gevallen is een vlakke en stabiele ondergrond natuurlijk wenselijk. Legio blokken worden bijna altijd op betonplaten, Stelconplaten of asfalt geplaatst.

Wilt u ook legioblokken laten plaatsen?

Wilt u zelf legio blokken kopen en laten plaatsen? Vraag dan direct een offerte aan of neem contact op voor een advies. Stapelbetonblokken.nl helpt u graag! Wij leveren en plaatsen betonplaten en betonblokken tegen gunstige tarieven.

Legioblokken

Details project

  • Aantal: 40

  • Soorten: legioblokken 160x80x80 cm met en zonder nokken

  • Locatie: Buren