Beveiliging terrein met megablokken

Een klant in Hengelo (OV) wilde zijn bestaande betonwand (opgebouwd met megablokken) uitbreiden om het bedrijfsterrein tegen diefstal te beveiligen. Het terrein was al voor ongeveer driekwart dichtgezet met betonblokken, de rest met een hek. Dit hek is verwijderd en is vervangen door betonblokken (160x80x80cm).

Wij hebben de muur met 5 lagen opgebouwd tot een hoogte van 4 meter. Het bedrijfsterrein is nu rondom dichtgebouwd en is beter beschermd tegen diefstal van materialen. Ook kunnen de betonwanden nu gebruikt worden om losgestorte materialen tegen te storten. We hebben de nieuwe betonnen megablokken vertand in de bestaande wand, verder zijn er drie haakse hoeken gecreëerd. Zo zijn bestaande en nieuwe materialen probleemloos met elkaar gecombineerd.

Megablokken laten plaatsen

Bent u ook op zoek naar megablokken om bijvoorbeeld een muur te kunnen plaatsen of om een bedrijfsterrein te beveiligen? Stapelbetonblokken.nl levert snel en tegen gunstige tarieven. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor advies en een offerte!

megablokken muur diefstal beveiliging

Details project

  • Aantal: 169 stuks

  • Legoblokken 160 80 80 cm en (halve) 80 80 80 cm

  • Locatie: Hengelo